Construccions RRAMIniciQui somOn estemContacteObresSeguretat

 

CONTRUCCIONS RRAM


      "... Som una petita empresa de caràcter familiar i nascuda a Pòrtol (Marratxí) el 1997. Des de llavors i fins ara, hem treballat molt per oferir als nostres clients el nostre millor producte, afrontant cada nou projecte amb la major il.lusió.

Ens hem esforçat per evolucionar amb les noves tecnologies en l'àmbit de la construcció i adaptar-nos a les noves normatives de salut laboral, prevenció de riscos laborals i de respecte al medi ambient.

Amb aquesta pàgina pretenem aprofitar les noves tecnologies per ampliar els nostres horitzons i exposar el nostre treball, en poques paraules, donar-nos a conèixer a un sector més ampli de població.

Aprofitem per donar el més sincer dels agraïments als nostres clients, per la confiança que han dipositat en nosaltres i per donar-nos la possibilitat d'exposar les seves llars i / o llocs de treball al nostre web.

Finalment, volem fer un petit homenatge a tots els tècnics que han fet possible amb el seu treball i esforç el resultat que exposem a la secció obres amb la nostra galeria de fotos; i als nostres treballadors, sense els quals aquesta empresa perdria l'essència que la va inspirar ... "

                          

      Frd.:

                                                                             RRAM C.B